14 Mayıs 2012 Pazartesi

notunuzu buraya bırakın

Yine merhabalar,
Bir yerlerde, bir zamanlar, görüpte, zihnimin biryerlerine kaydettiğim notluğu elimdeki malzemelerle gördüğünüz şekilde tasarlayıp çarçabuk yaptım. Ama nerede ne zaman gördün diye sorarsanız bir mağaza idi ama, hangisi, adı ne inanın hatırlamıyorum. Çarşıda gezerken, internette sörf yaparken bir şeyler görüyorum. Hemen, ben bunu yaparım ama nasıl diye zihnimin bir yerlerinde beklemeye alıyorum. Birgün, bir malzeme bana onu çağrıştırıyor ve o anda şimşekler çakıyor beynimde, ilham geliyor ve gitmek bilmiyor, taki yapana kadar. İşte bu da onlardan biri.Henüz blog açma düşüncesi oluşmamışken, belkide sizlerin bloglarında da gördüğüm birşeyleri yapmış, sonradan bloğuma koymuş olabilirim. Nereden aldığımı hatırlıyorsam yazıyorum ama bazen o kadar çok blog arasında gidip geliyorum ki nerede gördüğümü hatırlayamıyorum. Bunlar için kaynak belirtemiyorum.Bu tarz üretimlerimin kaynaklarını belirtemediğim için sizlerden ve sahiplerinde şimdiden özür diliyorum. Ama hatırlıyorsam kesinlikle emeğe saygı adına belirtiyorum. Herkesi de emeğe saygıya davet ediyorum.
 Gelelim notluğa...Yine bir şimşek çakmasıyla, gelmiş olan uykumu kahveyle kaçırıp, aşağıdaki notluğu yaptım. Daha önceki yayınlarımda gördüğünüz eşarp askısı için ahşap mandal bulamayınca bu minik mandalları almıştım ama sonradan çok küçük gedi gözüme. Kısmet notluğa imiş. Telin iki ucuna mıknatıs yapıştırdım. Ortalarada mandalları serpiştirdim. İki uğur böceğini mandaldan söküp başa ve sona mıknatıslara yapıştırdım.yapıştırmak için silikon kullandım.















Ee bu kadar böceğin içine bir kelebek lazımdı. .



Bunlarda çiçeklerle çalıştıklarım. Kalan mandallardan böcekleri söküp çiçekleri yapıştırdım. Çiçekler de benim pekçok yerde kullandığım 12'li çieklerden.





 Başa ve sona da mıknatısı kapatacak iri bir çiçek lazımdı. Oraya da kurdeleden denediğim çiçekleri yerleştirdim. Onları daha sonra başka yerlerde kullanıp açıklamasını yazacağım.





















Güzel günler diliyorum.

6 yorum:

  1. Arkadaşım elline sağlık çok güzel olmuş. Çok şirin görünüyorlar.

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim canım.Görüşlerinizi almak güzel:)

    YanıtlaSil
  3. merrhabalarr:)
    nee hoşş ne cici bir sayfa bu böylee..
    emeğinize sağlık..
    izliyorum sizi
    bende beklerim sayfama,arzu ederseniz tabiki..
    kucak dolusu sevgilerimle..
    :)

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim Ayşegül hanım. Sizlerin yorumları benim için çok değerli. Nazik ziyaretiniz için çok teşekkürler.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. süpersin ya.bırakırız canım ne demek.sen böyle güzel şeyler yaparsın da yorumsuz kalır mı.sevgiler:)

    YanıtlaSil
  6. Böyle güzel yorumlar bana tekrar ilham veriyor. . . :)

    YanıtlaSil