27 Mayıs 2012 Pazar

küçük beye bay konserve

 Merhaba,
Beni tanıyanlar bilirler, bizim son çocuklar ikiz. İki afacan oğlan. Onların büyüğü de oğlan, bir de en büyük kız olunca, 4 tane junıar var evde. Herbirinin ayrı zevkleri, ayrı ilgi alanları var tabi. Hele ikizler iki ayrı dünya. Yani çok farklı karakterlere sahipler. Aşağıdaki şaheser de benim küçüklerden Ahmet'e ait.  Küçüklüğünden beri çok meraklı elle yapılan işlere. 2 ve 3 yaşları arasında evde elinde çekiçle gezdi hep. Oyuncak aletlerle oynamıyor babasının alet kutusunun etrafında dolanıyordu.  Duvarları mobilyaları kazmaya başlayınca babası ona dişi plastik kaplı, koca balyoz gibi bir çekiç almıştı. Çekicin adı da ''dıkdık dedi'' idi.  Bir süre öyle idare ettik.
Şimdilerde ise benim etrafımda dolanıp, onun ilgisini çeken birşey olursa o da yapmak istiyor. Anlıyacağınız bir taraftan anne, bir taraftan çocuklar, üretim hızlı bizde. . .
Aşağıdaki bay konseve de onun eseri. İçine kendi özel eşyalarını koyuyor. Tabi biraz da sihirli anne eli olmazsa olmaz. . . :)



















8 yorum:

  1. Merhaba ziyaretiniz için teşekkür ederim.blogunuz hayırlı olsun şimdiden çok güzel paylaşımlar yapmışsınız sizi tebrik ederim elinize emeğinize sağlık.takipteyim sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim. Her zaman beklerim. Sevgiler. . .

    YanıtlaSil
  3. çok şirin olmus :)
    banada beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Gökçe. En kısa zamanda gelirim.
      Sevgiler.

      Sil
  4. tanıştığıma memnun oldum
    çok hoş blog bana da beklerim
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Ayşe hanım. Sık sık ziyaret ediyorum.
      Sevgiler

      Sil
  5. blogunuz hayırlı olsun.
    hem cimbomlu, hem puantiyeli, hem papyonlu:)) çok şirin kutu. anne-oğulun ellerine sağlık:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ziyaretiniz için teşekkürler. Tekrar beklerim
      Sevgiler

      Sil