24 Mayıs 2012 Perşembe

Dolap içi düzenleyici cep (organizer)

Kısa bir aradan sonra tekrar merhaba,
Nasrettin Hoca diyarı, gülen insanlar şehri, memleketim olan Akşehir'e  kısa bir ziyaret nedeniyle birkaç gündür çalışmalarıma ara vermek zorunda kaldım. Hemen telafi edelim. . .
Aşağıdakiler her ne kadar görüntü kalitesi iyi olmayan eski resimlerse de, resimlerde gördükleriniz belki sizin de işinize yarayabilir. Yurtta kalan yeğenim Feyzanur'un dolabının içine küçük bir düzenleyici ihtiyacı üzerine yapıldı. Zeminde keçe kullandım. Üzerine renkli kumaşlardan cepler yaptım. Keçelerle ve fistolarla süsledim. Etrafına da hazır biye geçirdim. Kurdelelerle arkaya bağlanacak bağlar yaptım. Yeğenim bağların yanında raptiye ile de dolaba tutturdu. O çok beğendi. Umarım siz de beğenmişsinizdir.

























4 yorum:

  1. Merhaba Özlem ziyarete geldim blogunu çok beğendim sık sık uğrayacağım.Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Buna benzer bu gün bir yerde gördüm ,15 euroydu kendim yapsammi yapabilirmiyim diye düsünürken sende gördüm harika olmus ellerine saglik,cok kullanisli .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ziyaretin ve yorumun için teşekkürler. Bazı şeyleri insanın kendi üretmesi hem daha ucuz, hem de kullanması daha zevkli oluyor. O zaman bu tarz hobilerle uğraşmak daha çok anlam kazanıyor.
      sevgiler. . .

      Sil