5 Nisan 2013 Cuma

Şeker gibi keçe çanta:)

 Kızım için diktiğim keçe çanta. Uzun zamandır keçeden bir çanta dikmeyi planlıyordum. Daha farklı bir çanta hayal ederken böyle birşey çıktı ortaya. İki kat keçe ile yaptım. İçinde daha dik durması için yapay keçe kullandım. Dışı gördüğünüz gibi doğal keçeden.


 
 
  Yan kısımlarında iki kat keçenin arasına CD koydum.  Çantanın iç ağız kısmına iki keçe arasına ince bir tel var çok esnemesin diye. Daha sağlam ve düzgün durdu. Kapağına cırt diktim. Herbir parçası ayrı renkten. Öndeki pomponlar kızımın küçüklük hırkasını süsleriydi. Tığla örülmüş. Çıkarmıştım ben bunları biryerlerde kullanırım diye. Çantanın sapı ise eski bir çanta sapı.




 Resimlerin ışık ayarlarını çok iyi yapamıyorum. Hangi ışıkta çekeceğimi bilemedim. Renkler aslında daha canlı.



 Herkese hayırlı geceler:)


10 yorum:

  1. Ham keçeden yaptın değil mi özlem cim. kenar yerleri ve ponponlar çok sevimli olmuş bende kızıma bu ara bi çanta yapmak istiyordum aklıma yazıyorum güle güle taksın elerine sağlık canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Maviciğim, sen alasını yaparsın maaşallah. Sevgilerimle. . .

      Sil
  2. cok güzel olmuş kızınız güle güle kullansın banada beklerim sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim . Sizin bloğunuzda da görüşmek üzere. . .

      Sil
  3. evde var olan malzemelerin değerlendirilmiş olması güzel, severim bu durumu ben:)
    önemlisi çok güzel bir çanta olmuş, bayıldım, renklerine, modeline. güzel günlerde kullansın kızın:)
    eline, emeğine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim sevgili Asortik. Beni de çok mutlu ediyor geri dönüşüm çalışmaları. Kendimi mucit gibi hissediyorum galiba:))

      Sil
  4. Çok şık, değişik, sevimli bir çanta olmuş, elinize sağlık. Aynı modeli tığ işi ile yapmıştım ben de, ama sizinki daha ağır olmuş, güle güle kullansın kızınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, sizinki de eminim çok güzeldir diğer çalışmalarınız gibi, görmeye geleceğim. Sevgiler.

      Sil
  5. çok güzel olmuş elinize sağlık.Kızınız güle güle kullansın.fırsat bulursam bende deniyeceğim.Artık boş vakitlerim kızımı ayağımda salladığım zamanlarda:)))))

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederim yorumunuz için, bende çocukları ayağımda sallarken başladım hobilerimle uğraşmaya. . .Ama insan bir başladımmı bırakamıyor :) Hem çocuklar küçükken insanın daha çok ihtiyacı oluyor farklı uğraşlara. Sizde fırsat bulabilirsiniz umarım, sevgiler.

    YanıtlaSil