24 Nisan 2012 Salı

ahşap sehpa boyma

  İlk ahşap boyama girişimim şöyle başladı; almayı düşündüğüm sehpaya, vermek isteyeceğim fiyatın üç katı istenince ben bu sehpayı boyarım dedim.Ham ahşap satan yerlerde bu tarz sehpalar olduğunu görmüştüm.Ailece gidip malzemeleri aldık.Aldık almasına ama, daha eli hiç fırça tutmamış ben,bunu nasıl boyayacağım diye düşünmeye başladım.Neyseki etrafımda bu işte usta kişiler vardı;ablam,görümcem gibi...Uzaktan onların talimatlarıyla biraz zorda olsa sehpayı boyadım.Metalik lila kullandım, sprey vernikle vernikledim.Şimdi de salona girenlerin gözüne ilk takılanlardan biri..Hatta bu sehpadan isteyenler bile oluyor.İşte ilk boyama.........






 İlk deneme için biraz cesaretli bir seçim değil mi?

6 yorum:

  1. Çok güzel olmuş.Acaba bu tarz sehpa vs. gibi ürün boyarken metalik mi kullanmalıyız su bazlı boya yerine.ben de boyamak istiyorum.Bir sorum da şu;Acaba ne kadara aldınız bu sehpayı?

    YanıtlaSil
  2. Geç bir cevap oldu kusura bakmayın. Teşekkür ederim yorumlarınız için. Kullandığım boya su bazlı akrilik boyanın metalik rengi. Sehpayı ise 1, 1,5 sene önce 55 tl ye almıştım. Şimdi en fazla 65, 70 tl arasındadır sanırım. Şimdiden kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  3. Harika bir renk olmuş sehpaya da bayıldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Zeynep hanım, benimkiler gayet acemice:)

      Sil
    2. Bu ham sehbayi nereden temin ettiniz acaba

      Sil
    3. Yaklaşık 4 sene önce Ankara da ulusta suluhan civarînda Altın ahşap boyama yada Altın hobi market adında bir mağazaydî sanırım aldîğım yer:)

      Sil